Cyclical Living & 13 Moon Goddess Journey

Zo, dat is een hele mond vol. In het Engels klinkt het zo mooi!
Dit is de basis voor mijn leefstijl, waaruit alles wat zich manifesteert in mijn leven voortkomt… op het ritme van de astrologische cycli en het 13 manen jaar. Het laatste is meer een vrouwelijk en intuïtief proces.

Het leven met de astrologie is een wat meer mannelijke benadering, vanuit het rationele, de logica en the mind. Hoewel de symboliek en ook hier het cyclische ritme, het verleden, heden en de toekomst de basis vormen voor het interpreteren.

Met de 1e volle maan in Ram vieren we de dood van het oude jaar en de start van het nieuwe. Een jaar later eindigen we daar weer. Op dezelfde plek in het seizoen, verderop in de tijd. Zo bewandelen we een heel spiraal of cyclus van 13 manen.

De oefeningen en rituelen die we doen passen bij de volgende 5 fasen van de maan: donkere maan, nieuwe maan, eerste kwartier, volle maan en laatste kwartier. Naast vaste rituelen laat ik me ook inspireren door wat de lucht op dat moment brengt. Immers de sterren en hemel zijn nooit exact hetzelfde en zo boven zo beneden.

Via een maanfilmpje breng ik de lopende thema’s over en benoem ik de belangrijkste data voor de komende maancyclus. Specifieke gebeurtenissen zoals een opkomend eclipse seizoen of een switch van bepaalde planeten of punten naar een ander dierenriem teken licht ik apart toe.

De reis is toegankelijk voor iedereen die meer met de zon, de maan en de astrologie wil leven. Deelnemers van alle niveaus zijn welkom. Je werkt met de energie van het moment, van de groep en dat wat het leven op dit moment van jouw vraagt. Het belangrijkste is interesse, commitment en toewijding om het hele jaar mee te doen. Zo haal je er het meeste uit en dit creeërt ook een veilige bedding/ ruimte voor de groep om in te zijn en voor ieder om zich te kunnen uiten.

Samen vormen we een sistercircle voor een jaar en reizen met de tijd door verschillende dimensies, om te leren over en uit het verleden, in het heden en naar de toekomst.

Praktisch:
Datum start nieuwe cirkel: nog niet bekend
Investering: EU: 25,- per maand
Aantal plekken: 8
Community app: Discord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.