Cyclical Living

Leven in afstemming met de bewegingen van hemellichamen en punten uit ons sterrenstelsel en heelal geeft ons meer kosmisch en natuurlijk ritme. Zo ervaar je meer diepgang en een grotere (spirituele) betekenis in wat je op je levenspad tegenkomt. 

Zon en maan, planeten en andere hemellichamen bewegen door de kosmos en beïnvloeden (vaak ongemerkt) onze stemming en sfeer. Als we slapen bewegen duizenden sterren over ons hemelgezicht en als je dan naar de lucht kijkt en in de stilte van een adempauze voelt… Dan weet je. Daar speelt zich een verhaal af, want zo boven zo beneden. Al eeuwen en eeuwen lang.

bloedmaan

Cyclical Living 13 Moon Goddess Journey

Leven met de maancyclus, astrologie en godinnen als guide

De maan beweegt van nieuw naar vol, naar donker. Volgens dit natuurlijke ritme van leven, dood en leven beweegt ook de vrouw: In haar menstruele cyclus, in haar emoties, op hormonaal niveau. Ongeacht in welke leeftijdsfase ze zich in bevindt. Voor wie dit ritme meer wil ontdekken en integreren in haar leven is er de cyclical living 13 manenreis. Hierin zullen de maan, astrologie en verschillende godinnen ons, een vaste groep sisters en ik, Toetsie als hoedster, gidsen door het jaar heen. Elk jaar is anders, er is geen vast curriculum, slechts de richtlijn van de hemel, de aarde, oude en nieuwe kennis en tools om ons de weg te wijzen en hierop te vertrouwen.

Volg mijn gratis Telegram kanaal voor een 2 maandelijkse Astrologische update. Ik volg daarbij het ritme van de maan.