Healing Arts

“Stergeflonker, buiten is het donker. Onze harten stralen zodat we niet verdwalen.”

Dans je met me mee tussen de sterren?

Zo boven, zo beneden… Niet dat het er qua vorm exact hetzelfde uitziet, maar wel in energie en symboliek. Zo kun je door te kijken naar de kosmos zien wat er zich op aarde afspeelt. Het is een eeuwenoude taal, de taal van de natuur en de seizoenen, van de zon en de maan. De taal van cycli waarin elke levensfase en individu, groot en klein zijn of haar plek en kracht heeft. De taal van de elementen!

Met astrologie geef je jezelf de ruimte om de wereld en jezelf van een afstandje te bezien. Dat iedere fase essentieel is in het geheel en dat het ook weer voorbij gaat. Zo kun je verbanden en patronen gaan zien en komt er ruimte voor persoonlijke en spirituele groei.

Tijdens een reading maak ik gebruik van verschillende afbeeldingen en Tarot kaarten om de taal van astrologie visueel te ondersteunen en de thematiek die er speelt te verduidelijken.

Een reading is bedoeld om jou in je kracht te zetten. Deze laat je zien dat er altijd keuze is in het leven. Waar de omstandigheden soms niet direct te beïnvloeden zijn, is er altijd een waarom en een hoe… iets wat je over het hoofd ziet of wat nog in de schaduw valt… en gelukkig is er voor elk individu op een zeker moment ruimte voor een andere zienswijze en een nieuwe benadering. Want de tijd tikt, alles is een fase en alles gaat voorbij.

Loop je vast? Laat mij je gids zijn in het donker!


Blog