Healing Arts

Wat gebeurt hier? Wie ben ik? Wat is mijn plek in het grotere geheel? Wat is mijn lot?

bloedmaan

Readings en Astrologie

Zo boven, zo beneden… Niet dat het er qua vorm exact hetzelfde uitziet, maar wel in energie en symboliek. Zo kun je door te kijken naar de kosmos zien wat er zich op aarde afspeelt. Het is een eeuwenoude taal, de taal van de natuur en de seizoenen, van de zon en de maan. De taal van cycli waarin elke levensfase en individu, groot en klein zijn of haar plek heeft.

Met astrologie geef je jezelf de ruimte om de wereld en jezelf van een afstandje te bezien. Vanuit een meer symbolische en allesomvattende taal waardoor je gemakkelijker zonder oordeel of drama naar jezelf of de omstandigheden kunt kijken.

Zo kun je verbanden en patronen gaan zien en komt er ruimte voor persoonlijke en spirituele groei. Het geeft begrip en rust om te weten wat er gebeurt, waarom nu en wat jouw plek is in het grotere geheel.

Tijdens een reading maak ik gebruik van mijn Symbolon Tarot kaartendeck om de energie een beeld te geven en de thematiek die er speelt te verduidelijken.

Je kunt kiezen tussen een geboortehoroscoop reading, een vervolgreading en een jaarlijks astrologisch vooruitzicht. De laatste richt zich op de thematiek en aspecten die het komende levensjaar voor jou van belang zijn.

Een reading is altijd bedoeld om jou in je kracht te zetten. Natuurlijk komen in een reading ook schaduwaspecten aan bod. Door dat wat in de schaduw ligt zichtbaar(der) te maken ontstaat er ruimte voor groei. Dat is waar de grootste schatten te vinden zijn… daar beneden in het donker!

Een reading laat je zien dat er keuze is in je leven. Waar de omstandigheden soms niet te beïnvloeden zijn, is er altijd een waarom, iets wat je over het hoofd ziet of wat nog in de schaduw valt en gelukkig is er op een zeker moment ruimte voor een andere zienswijze en een nieuwe benadering. Loop je vast? Dit zijn de eerste stappen op weg naar bevrijding!

Op zoek naar een diepgaande journey in een veilige + vaste groep van vrouwen?

Jaarlijkse 13 manen reis

Woman only, online met 4x per jaar een seizoens meeting via zoom.


Blog