Astro-healing

Ontdek welke seizoenen er in jou leven, waar de maan, zon en sterren stonden tijdens jou geboorte en hoe dit jou richting kan geven in het leven…

Dans je met me mee tussen de sterren?

Zo boven, zo beneden… Niet dat het er qua vorm exact hetzelfde uitziet, maar wel in energie en symboliek. Zo kan ons hemelgewelf dienen als spiegel. Astrologie is een eeuwenoude taal, de taal van de natuur en de seizoenen. Een taal waarin cycli elkaar afwisselen en waarin elk element, elke levensfase, elk individu, groot en klein zijn of haar plek en kracht heeft.

Met astrologie geef je jezelf de ruimte om de wereld en jezelf van een afstandje te bezien. Je kunt er zien uit welke energie je bestaat, of het leven om je heen bestaat. Welke elementen actief zijn op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Astrologie leert je ook dat het leven komt en gaat in fases, dat er een natuurlijke cyclus is, of verschillende spiralen. Dat iedere fase essentieel is in het grote geheel én… dat een fase dus ook weer voorbij gaat. Zo kun je verbanden en patronen gaan zien en komt er ruimte voor persoonlijke en spirituele groei.

Tijdens een sessie werk ik met een zelfgemaakt jaarwiel en poppetjes. We doen een helende visualisatie afgestemd op jou. Daarnaast gebruik ik verschillende afbeeldingen en Tarot kaarten om de taal van astrologie visueel te ondersteunen en de thematiek die er speelt te verduidelijken.

Ankh – Astro bewustzijns Healing

Het leven beweegt cyclisch en op verschillende vlakken. Energetisch, Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel vlak. Er zijn spiralen naar binnen en spiralen naar buiten.

Blokkades op deze verschillende vlakken kunnen de groei en transformatie van ons bewustzijn in de weg zitten.

Een Ankh met twee benen is een healing- instrument afkomstig uit het oude Egypte en Atlantis. Met een Ankh worden energetische healings ondersteund en versterkt. Hiermee is het mogelijk om blokkades uit de weg te ruimen zodat groei en transformatie weer mogelijk wordt.


Blog